După încheierea sezonului în Superliga Naţională de polo, pe lângă trofeul acordat echipei câştigătoare, precum şi medaliile pentru cele trei formaţii de pe podium, Steaua, CSM Digi şi Sportul Studenţesc Corona, Federaţia Română de Polo a acordat şi premiile speciale.

Dintre aceste premii, unul l-a primit jucătorul echipei CSM Digi Oradea, Tiberiu Negrean, care a fost recompensat cu trofeul "Aurel Zahan", acordat celui mai tehnic jucător al ediţiei de campionat.

În afară de acesta, celelalte premii speciale din sezonul 2015-2016 au fost acordate pentru: Vlad Georgescu (Sportul Studenţesc Corona Braşov), care a cucerit titlul de golgheter al Superligii, cu un număr total de 105 goluri înscrise şi care a fost recompensat cu Trofeul "Gruia Novac". La rândul său, goalkeaper-ul Stelei, Dragoş Stoenescu a fost declarat cel mai bun portar al sezonului şi a primit Trofeul Florin Slăvei.

În fine, titlul de cel mai bun antrenor al campionatului i-a fost acordat lui Andrei Iosep, tehnicianul care a condus Steaua spre titlul de campioană naţională. Iosep a primit Trofeul "Constantin Vasiliu".

După ce a dominat cu autoritate ultimii nouă ani, echipa orădeană CSM Digi a trebuit să se mulţumească acum cu un singur trofeu cucerit, Cupa României, dar şi acest premiu special, de cel mai tehnic jucător, atribuit lui Tiberiu Negrean.