Doi tineri din judeţul Mureş au fost reţinuţi de poliţiştii din Ştei, după ce au fost prinși că au furat o tricicletă electrică, iar unul dintre ei a şi condus un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliţiei Bihor, în cursul zilei de marţi, pentru furt şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ambii au 23 de ani, unul este din comuna Corunca şi celălalt din municipiul Târgu Mureş, judeţul Mureş.

"Poliţiştii din Ştei îi bănuiesc pe cei doi că, în noaptea de 14 spre 15 august a.c., ar fi sustras o tricicletă electrică, care fusese lăsată parcată în faţa unui imobil din localitatea Ştei, cauzând astfel un prejudiciu estimat la 7.900 de lei. 

Cei doi s-ar fi deplasat până la locul comiterii faptei cu un autoturism, pe care tânărul din comuna Corunca, judeţul Mureş, este bănuit că l-ar fi condus fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", explică un comunicat transmis miercuri de Poliţia Bihor.

Hoţii au fost depistaţi în cursul zilei de marţi pe raza localităţii Corunca, cu sprijinul poliţiştilor din Mureş. În aceeaşi zi au fost aduşi la sediul Poliţiei Ştei, pentru audieri şi, ulterior, reţinuţi.

"Prejudiciul a fost recuperat integral, de poliţiştii din Ştei, de la cei în cauză. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor două persoane", arată comunicatul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!