Administraţia Imobiliară Oradea (AIO) invită orădenii care au solicitat terenuri în baza Legii nr. 15/2003 republicată, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală să îşi completeze dosarul pentru atribuirea de teren.

Conform unui comunicat al instituţiei, aceştia vor trebui să depună la registratura AIO de la camera 23 din Primărie, până la data de 21 decembrie 2010, o declaraţie pe proprie răspundere, autentificată notarial, prin care certifică faptul că nu au deţinut o locuinţă şi se obligă cu privire la termenele de în care vor îngrădi terenul şi vor demara construcţia acesteia viitoarei locuinţe.

Tot în cursul lunii decembrie se va întruni Comisia numită prin Hotărârea de Consiliu Local Oradea nr. 109/25.02.2010, în vederea analizării dosarelor depuse de solicitanţi în baza Legii nr. 15/2003. Comisia va emite propuneri motivate de atribuire de parcele sau de respingere a cererilor, inclusiv pentru cazurile în care se constată lipsa unor documente din dosar.

Hotărârea de Consiliu Local şi Regulamentul-anexă, se pot consulta pe site-ul municipiului Oradea, www.oradea.ro, iar iInformaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0259/408.812 sau la sediul Administraţiei Imobiliare Oradea din Primăria Oradea, Piaţa Unirii nr.1, cam. 210 - Serviciul Terenuri, între orele 8 - 12 în zilele de 2, 7, 9, 14 şi 16 decembrie.