Tinerii pugilişti bihoreni de la C.S. Basti Box Salonta au obţinut cinci locuri I la întrecerile turneului de box masculine dotat cu Cupa CSO Cugir şi desfăşurat în perioada 30 septembrie – 2 octombrie.

La competiţia de la Cugir, ajunsă la ediţia a III-a, clubul salontan a avut şase sportivi în finală, iar dintre aceştia s-au impus: Bogdan Cioară, care, la categoria 56 kg, l-a învins la puncte pe  Samuel Balica de la clubul gazdă, CSO Cugir; Remi Sima, dublu câştigător, care, la 42 kg, l-a învins prin T.K.O. pe Ioan Marcovici (Trif Turda) şi la puncte pe Cristian Ivaşca (CSM Câmpia Turzii); Bogdan Maliţa, care, la 44 kg cadeţi, l-a învins la puncte pe Alexandru Vitan (CSM Câmpia Turzii) şi Adelin Bulboacă, la 60 kg juniori, care l-a învins la puncte pe sportivul medaliat cu bronz la Campionatul Naţional, Alexandru Ciubotari (CSO Cugir).

Concurând la categoria 56 kg, Adrian Ruge a pierdut la puncte în faţa lui Ovidiu Dan (CSM Sibiu). De asemenea, în limitele categoriei 56 kg, Romi Sima a pierdut la puncte în faţa lui Narcis Herchi (Trif Turda).

"Turneul a fost "presărat" cu victorii frumoase, lupte încinse, momente tensionate şi emoţionante pentru sportivi, precum şi succese prin K.O. Prestaţia pugiliştilor a fost una, spunem noi, foarte bună. Adelin Bulboacă se pregăteşte pentru Campionatul National de juniori care se va desfăşura la Târgu Jiu, în perioada 25-30 octombrie, iar sportivul Bogdan Maliţa, la 44,5 kg, medaliat cu argint la Cupa României, va intra  în pregătire pentru luna noiembrie când va participa la Campionatul Naţional de cadeţi", a declarant Sebastian Silaghi, preşedintele clubului Basti Box Salonta.

Antrenorii care au însoţit lotul clubului salontan la acest turneu au fost: Teodor Silaghi, Ion Fugaru şi Sebastian Silaghi.