Antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ au deplasat cinci sportivi, dintre care trei au concurat în probele de pistol şi două fete la puşcă. Dintre aceştia unul a concurat la juniori II, iar ceilalţi patru la juniori III.

Cele mai bune rezultate le-a obţinut Bucsias Levente, care a cucerit trei medalii de aur, dintre care un în proba de 40 focuri aer comprimat juniori III, unde s-a clasat pe primul loc, cu 366 de puncte.

La juniori II, Victor Lupşa a obţinut şi el două medalii de aur şi una de bronz. Apoi, la juniori III, Alexandra Lezeu s-a clasat pe primul loc în cadrul probei de 30x20 focuri 50 m. Sora geamănă a Alexandrei, Bianca Lezeu a cucerit şi ea o medalie de bronz şi tot pe locul III s-a clasat Andreea Pop, la 30x20 focuri, poziţia culcat.

Antrenorul Vasile Leţ s-a declarat mulţumit de aceste rezultate, precizând pentru BIHOREANUL că elevii săi se află în pregătire pentru Naţionale, iar aceste medalii sunt dătătoare de speranţe pentru ce va urma.

Pentru sportivii secţiei de tir de la CSU Oradea va veni acum Cupa României, competiţie programată în perioada 11-12 iunie şi la care antrenorii Leţ şi Floruţa vor deplasa doi seniori şi doi competitori de la juniorii mari.