Sportivii de la C.S. Crişul Oradea au reuşit să-şi adjudece 10 medalii la întrecerile Campionatului Naţional indoor de tir cu arcul pentru copii şi cadeţi, care s-a desfăşurat în weekend la Iaşi.

După cum transmite conducerea clubului, obiectivul echipei era adjudecarea a trei medalii, dar „pregătirea copiilor dublu legitimaţi la C.S. Redpoint - C.S. Crişul a adăugat o plusvaloare acestui obiectiv”.

Recent întors de la Campionatul European de sală, Sergiu Pallag a obţinut medalia de aur la cadeţi compound, categorie unde a concurat pentru ultima oară, de la anul urmând să treacă la juniorat.

La olimpic, copii feminin, Haragos Adrienn a reuşit să se claseze a doua, adjudecându-şi medalia de argint, iar Matei Piloca şi-a depăşit propriul record, situându-se pe locul 1 la juniori II compound.

La categoria similară a fetelor, Crişul Oradea a punctat prin Cezara Batyin (medalie de argint) şi Sofia Derecichei (medalie de bronz).

Matei Piloca şi Cezara Batyin au mai adus pentru C.S. Crişul Oradea şi o medalie de aur la echipe mixte juniori II.

O victorie disputată, uneori la diferenţă de câteva puncte, a fost cea a fetelor de la cadete compound, unde, după meciurile eliminatorii, Alexandra Oanea, cu 142 de puncte în finală, a fost cea care a îmbrăcat tricoul de campioană, asortat cu medalia de aur şi titlul de campioană naţională. Ea a fost urmată de Erdely Stana (SCM Deva) şi de Mara Mihociu (C.S. Crişul Oradea).

Tot la acest campionat, cei mai mici arcaşi ai C.S. Crişul Oradea, la divizia de copii, au câştigat detaşat locurile I şi II Florian Bologan, și, respectiv, Andrei Piloca.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!