Turneul internaţional de baschet masculin de la Oradea Memorialul Antonio Alexe a continuat marţi seara cu jocul al doilea, programat între cele două echipe din străinătate, Szolnok Olaj din Ungaria şi MZT Skopje din Macedonia de Nord.

După un început mai echilibrat, formaţia din Skopje a pus stăpânire pe joc şi s-a distanţat pe tabelă, reuşind să câştige partida la o diferenţă de 21 de puncte, cu scorul de 115-94. Pe sferturi s-a consemnat: 33-31, 31-20, 27-20 şi 24-23 pentru echipa macedoneană.

De departe, principalul marcator a fost decarul formaţiei din Skopje, Marko Simonovski, autor a 42 de puncte. L-a secondat din echipa sa Jabarie Hinds, cu 21 de puncte.

Din formaţia maghiară cel mai eficace a fost Dakarai Tucker, cu 26 de puncte, în timp ce Andre Jones a înscris 18 puncte.

Cum au pierdut şi jocul de luni cu orădenii de la CSM CSU, maghiarii de la Szolnok Olaj vor încheia turneul pe locul III. De altfel, la finalul partidei de marţi seara, organizatorii le-au decernat celor de la Szolnok trofeul pentru locul III, echipa maghiară încheindu-şi evoluţia din turneu.

Miercuri seara, cu începere de la ora 19, tot la Arena Antonio Alexe, va avea loc meciul care va decide învingătoarea turneului. CSM CSU Oradea se va duela cu MZT Skopje, iar intrarea spectatorilor în sală va fi liberă.