Sportivii orădeni au obţinut trei medalii la întrecerile Finalei Campionatului Naţional de Judo pentru copii U11, competiţie care s-a desfăşurat la Mangalia, în perioada 7-9 iunie.

Competiţia a reunit la start peste 400 de sportivi, orădenii reuşind să-şi adjudece câteo medalie de aur, argint şi bronz.

Principala performanţă a realizat-o Patricia Pintea, de la CS Crişul (antrenoare  Olimpia Ianc), cea care, la categoria 48 kg, s-a situat pe primul loc şi, implicit, a intrat în posesia medaliei de aur. Tot de la Crişul, Oana Tamaş s-a situat pe poziţia a VII-a, la 29 kg.

La rândul lor, sportivii de la LPS CSS Liberty Oradea au obţinut două medalii la întrecerile Finalei Campionatului Naţional de Judo pentru copii U11. Este vorba despre o medalie de argint, adjudecată de Geanina Popa, la 36 kg, şi una de bronz, cucerită de Talia Nagy, la 26 kg.

De asemenea, tinerii judoka de la LPS CSS Liberty au mai obţinut şi un loc 5, prin Belenyesi Berenice  (40 kg) şi două locuri 7, prin Ionuţ Gruie (46 kg) şi Lucas Patcas (46 kg)

Pe echipe, la masculin, formaţia euroregiunii 6 (cu sportivi bihoreni în componenţă), a obţinut locul 3 , în timp ce la feminin, echipa de fete a aceleaşi euroregiuni s-a situat pe locul 5.