Omul de afaceri Ion Ţiriac, gazda tradiţionalei vânători de mistreţi din localitatea bihoreană Balc, este aşteptat vineri după-amiază pe Aeroportul din Oradea, urmând să sosească cu unul dintre aparatele de zbor ale propriei companii aeriene, la fel ca şi Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume.

"Am primit în această dimineaţă planurile de zbor pentru două aparate. Unul este un Galaxy aparţinând Ţiriac Air, care va porni de pe Aeroportul Otopeni şi va ajunge la Oradea în jurul orei 14,45, iar celălalt este un Cessna 560, aflat în proprietatea Porsche, care va porni din Debreţin şi va ajunge la Oradea în jurul orei 16.00", a declarat pentru BIHOREANUL managerul Aeroportului din Oradea, Gheorghe Pasc.

Potrivit informaţiilor furnizate de acesta, atât aeronava lui Ţiriac, cât şi cea a lui Porsche, vor pleca de pe Aeroportul din Oradea duminică, la ora 15.00.

Planurile de zbor nu conţin şi listele pasagerilor, însă, conform unor informaţii neoficiale între invitaţii lui Ion Ţiriac se numără, la fel ca în anii precedenţi, Alfred Baumhauer (compania Cartier), George Marsan (primarul oraşului Monte Carlo), Klaus Mangold (Daimler), Siegfried Wolf (Magna Europa), Franz Rauch (fabricant de sucuri naturale) şi politicianul austriac Rudolf Streicher.