După mai bine de două săptămâni de la eveniment, europarlamentarul Laszlo Tokes a confirmat dezvăluirile BIHOREANULUI potrivit cărora, pe 28 decembrie, în localitatea Monor, lângă Budapesta, s-a căsătorit cu o profesoară de muzică de aproape două ori mai tânără decât el şi de la care aşteaptă luna viitoare un copil.

"Aşa e cum a scris BIHOREANUL. Eu citesc BIHOREANUL şi spun că aşa este cum aţi scris", a răspuns Tokes marţi, într-o conferinţă de presă, după ce reporterul i-a solicitat mai multe informaţii în legătură cu recenta sa căsătorie. "Aşa e cum aţi scris. La An Nou, m-am gândit la o viaţă nouă. Voi fi din nou tată...", a adăugat Tokes.

În numărul apărut luni, 5 ianuarie, ziarul nostru a arătat că europarlamentarul în vârstă de 61 ani s-a căsătorit în grabă, în cadrul unei ceremonii restrânse, cu Levay Tunde, deoarece femeia de 34 de ani, profesoară la Şcoala Reformată Fáy András din localitate, era însărcinată în luna a opta.

De altfel, această relaţie a şi fost invocată, între altele, de către prima soţie a lui Tokes, Joo Edith, în procesul de divorţ pe care i l-a intentat acestuia în 2010 şi care s-a finalizat în 2012.

Potrivit acesteia, relaţia dintre Tokes şi Levay Tunde a început în anul 2000, când tânăra, originară din zona Braşovului, avea 20 de ani şi era studentă la Oradea, activând şi în trupa rock Blackbeers.

După absolvirea Universităţii Creştine Partium din Oradea, Levay Tunde s-a stabilit în Ungaria, unde s-a căsătorit cu un jurnalist, Kristály Lehel, originar şi el tot din zona Braşovului, căruia i-a născut doi copii, dar de care a divorţat.

Tokes şi-a oficializat relaţia cu Levay Tunde înainte de finalizarea procesului de partaj în care se judecă cu fosta soţie pentru împărţirea unei averi estimată la 800.000 lei. El a fost căsătorit cu Joo Edith 25 de ani, având împreună trei copii, în prezent toţi majori.

Citiţi detaliile întregii poveşti, miercuri, pe www.eBihoreanul.ro!