Actorul Tom Cruise, despre care se știe că-i place să facă și pe cascadorul în timpul filmărilor, le-a transmis urări într-un mod inedit fanilor săi. Vedeta de cinema a filmat un mesaj special pentru fani - cărora le-a mulțumit că îl susțin și s-au dus să vadă Top Gun și cărora le-a urat sărbători fericite - în timp ce sărea dintr-un elicopter.

Într-un videoclip publicat de Tom Cruise și de compania de producţie de film şi televiziune Paramount Pictures, actorul în vârstă de 60 de ani îşi anunţă fanii că face o cascadorie pentru partea 1 a filmului "Mission: Impossible – Dead Reckoning", un nou lungmetraj din cunoscuta serie de acțiune, care va apărea în iulie 2023 în cinematografe.

"Salut tuturor, suntem aici, deasupra Africii de Sud, unde filmăm pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning partea 1 şi 2", a spus actorul american.

În elicopter, alături de Cruise s-a aflat şi regizorul şi scenaristul Christopher McQuarrie, cel semnează scenariul pentru "Top Gun: Maverick" şi care regizează cele două părţi ale "Mission: Impossible – Dead Reckoning".

Actorul le-a mai spus fanilor şi că le mulţumeşte pentru că au fost la cinema la filmul "Top Gun: Maverik", care a fost un adevărat succes. "Să aveţi o vacanţă fericită și în siguranță. Ne vedem în cinema", le-a transmis el admiratorilor săi. 

Filmul "Top Gun: Maverick" a câştigat 1,48 miliarde de dolari la box office-ul din întreaga lume, notează filmnow.ro. Lungmetrajul reia povestea rebelului căpitan Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise), care se întoarce ca instructor la Top Gun, programul american de pregătire a piloţilor de luptă. 

Sursa citată mai scrie că în luna noiembrie a anului trecut, actorul a mai făcut o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din Al Doilea Război Mondial, tot în timpul filmărilor pentru filmul "Mission: Impossible".

Filmările pentru Dead Reckoning au început în 2020 și au fost prelungite din cauza pandemiei, pentru că multe scene sunt „trase” în diferite colțuri ale lumii. 

Trailer Mission: Impossible – Dead Reckoning: 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!