Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Aleşd şi un orădean în vârstă de 28 de ani s-au ales cu dosare penale după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au fost prinşi conducând maşinile sub efectul unor substanţe interzise.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţei Bihor, tânărul din Aleşd a fost oprit pe DN1, în Tileagd, puţin după miezul nopţii, de un echipaj al Serviciului Rutier Bihor - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene.

„În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv", se precizează în informare.

Tot în aceeaşi noapte, la ora 2.39, pe DN19, în Biharia, un echipaj al Secţiei 3 de Poliţie Rurală Biharia a oprit un bărbat în vârstă de 28 ani din Oradea care, şi el, a ieşit pozitiv la testul antidrog.

Ambii şoferi au fost conduşi la Serviciul de Medicină Legală Bihor unde le-au fost prelevate probe biologice. Totodată, poliţiştii au întocmit în cele două cazuri dosare penale pe numele şoferilor, pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!