Fotbaliștii de la CSC Sînmartin vor disputa sâmbătă jocul retur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Bihorenii vor susține pe teren propriu, cu începere de la ora 17:30, duelul al doilea cu CS Minaur Baia Mare, campioana județului Maramureș.

Meciul este programat la Stadionul Luceafărul din Sînmartin, fiind așteptați cât mai mulți suporteri bihoreni, pentru a încuraja echipa din Sînmartin în dezideratul ei de a face pasul către liga superioară. Astfel, prin această promovare, județul Bihor ar avea din nou reprezentantă în eșalonul al treilea, în sezonul 2017-2018, nicio echipă din Bihor neregăsindu-se printre participantele la Liga a III-a, ceea ce a constituit o premieră negativă.

Cum în meciul tur, desfășurat sâmbăta trecută, la Baia Mare, cele două combatante au remizat cu scor alb, 0-0, bihorenii au prima șansă la câștigarea barajului. Pentru aceasta însă au nevoie totuși de o victorie, un rezultat de egalitate cu goluri dându-i învingători pe maramureșeni. Dacă și partida retur se va încheia cu scor alb însă, se va trece la prelungiri.

Fotbaliștii de la CSC Sînmartin își doresc foarte mult obținerea victoriei și promovarea în Liga a III-a, mai cu seamă cu cât aceasta ar coincide cu Zilele Comunei, care sunt aniversate în acest weekend la Băile 1 Mai.