După victoriile de luni şi miercuri, obţinute la Arena Antonio Alexe, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat acum la Cluj, acolo unde sâmbătă seară vor susţine meciul al cincilea, cel decisiv, al semifinalei Ligii Naţionale, în compania echipei locale Universitatea Banca Transilvania.

Meciul este programat cu începere de la ora 18, în Sala Horia Demian, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport.

"Ne dorim să mergem la Cluj pentru a ne califica în finală. Eu cred că în cele două meciuri de la Oradea s-a demonstrat că jucătorii mei sunt nişte veritabili campioni. Mai avem un meci. Va fi care pe care. Presiunea se mută, oarecum, pe umerii Clujului, însă e limpede că noi ne dorim să câştigăm şi nu putem să tratăm jocul altfel decât cu scopul de a-l câştiga. Vom face tot ce putem pentru a reuşi", a declarat antrenorul echipei orădene, Cristian Achim.

"Noi avem atuul că jucăm acasă, ei au un moral bun însă, pentru că vin după două victorii cu noi", a declarat, la rândul său, şi tehnicianul clujenilor, Mihai Silvăşan.

Partida a cincea dintre U BT Cluj şi CSM CSU Oradea va fi arbitrată de Alin Faur, Laszlo Bukuresti şi Sorin Drugău. Comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost delegat Romi Stănciulescu.

În ceea ce priveşte prezenţa publicului bihorean la Cluj, se aşteaptă ca aceştia să fie într-un număr cât mai mare. Astfel, ca urmare a numărului mare de solicitări, încă de joi, înscrierea pentru bilete la clubul orădean a fost oprită. Clubul CSM solicitat 200 de bilete pentru suporterii orădeni.