Cel puţin o persoană a fost rănită, luni, într-un accident produs pe Calea Sântandreiului, în apropiere de sediul Registrului Auto Român Bihor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că accidentul a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 13.02. „Au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un buldoexcavator, iar persoana aflată în autoturism este încarcerată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Din fericire, șoferul nu a fost grav rănit. Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al Unității de primire a Urgențelor și SMURD Bihor, victima a suferit doar contuzii, fiind investigată de medici, la ora transmiterii acestei știri.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Din primele date, a fost vorba despre un accident în lanţ: autobuzul s-a izbit de maşina mică, pe care a împins-o într-un buldoexcavator.

Până la finalizarea cercetărilor, traficul în zonă se desfăşoară pe o bandă, alternativ.