Traficul auto va fi restricţionat, miercuri, pe străzile din jurul stadionului orădean Iuliu Bodola, în contextul în care FC Bihor joacă partida retur a finalei barajului cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, pentru promovarea în Liga a II-a, astfel că este așteptat un aflux mare de spectatori.

Primăria Oradea a anunțat marţi că mai multe străzi din jurul Stadionului Municipal vor fi închise, la solicitarea jandarmilor, între orele 16:00 – 20:00, "în vederea organizării în condiţii optime a meciului".

Această restricţie de circulaţie nu se aplică riveranilor şi mijloacelor de transport în comun.

Pe lista străzilor (foto jos) care vor fi închise figurează: Olimpiadei (de la intersecţia cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino până la intersecţia cu str. Traian Lalescu), Traian Lalescu (de la intersecţia cu str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Olimpiadei), Sportului (de la intersecţia cu str. Olimpiadei până la intersecţia cu str. Tudor Arghezi), Tudor Arghezi (de la intersecţia cu str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino), Busuiocului (de la intersecţia cu str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Prof. Dr. Ion Cantacuzino), Prof. Dr. Ion Cantacuzino (de la intersecţia str. Iasomiei până la intersecţia cu str. Olimpiadei), Sf. Ladislau (de la intersecţia cu str. Piaţa Bucureşti până la intersecţia cu str. Traian Lalescu). 

Partida cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, decisivă pentru promovarea în Liga a II-a, este programată miercuri, de la ora 17.30, iar suporterii FC Bihor sunt aşteptaţi în număr mare.

Pe lângă cele 7.000 de abonamente emise încă din toamnă, clubul a pus în vânzare 3.000 de bilete.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar copiii sub 14 ani şi persoanele cu dizabilităţi vor avea accesul gratuit.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!