O mamă şi cei doi copii ai săi se numără printre victimele unui accident, cel mai probabil frontal, petrecut sâmbătă în jurul orei 12:35, pe DJ 767, la ieşirea dinspre Tilecuş spre Vârciorog.

Potrivit imaginilor postate pe Facebook de la faţa locului de membrii grupului Info Trafic jud. Bihor, în urma impactului unul dintre autovehicule s-a întors perpendicular pe axul drumului, iar celălalt a fost proiectat în afara carosabilului peste şanţul de pe marginea drumului.

"Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 12:37 iar accidentul s-a petrecut pe DJ 767 la ieşirea din Tilecuş spre Vârciorog. În accident sunt implicate două autoturisme, iar din datele pe are le avem victimele ar fi suferit leziuni aparent uşoare", a declarat pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisarul şef, Alina Dinu.

Potrivit comunicatorului Poliţiei, traficul rutier este blocat.

"Poliţiştii rutieri se aflată la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului. Rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor de la faţa locului", a mai transmis Dinu.

O mamă cu copiii săi

În momentul transmiterii acestei ştiri, echipajele de urgenţă ale UPU SMURD Bihor transportau victimele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

"În accident a fost implicată o mamă cu doi copii, unul de opt luni şi unul de doi ani. Mama a suferit o contuzie de coloană şi un traumatism la nivelul feţei, iar copilaşul mai mare zgârâieturi la nivelul membrelor. Copilaşul mai mic nu are nimic", a declarat medicul Hadrian Borcea, şeful UPU SMURD Bihor.

În urma accidentului, un bărbat a primit îngrijiri la faţa locului, iar un altul, suferind contuzii, a fost transportat la spital pentru investigaţii.

UPDATE: Ulterior, poliţiştii au stabilit că accidentul a fost provocat de un tânăr de 25 de ani care a intrat cu maşina pe contrasens, izbind autoturismul în care se aflau mama şi cei doi copii ai ei. 

Traficul a fost reluat în jurul orei 14.45.

Citeşte detalii în articolul: Accidentul frontal de la Tilecuş a fost provocat de un tânăr care a intrat cu maşina pe contrasens