Un bihorean din Tinca a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de detenţie pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată, după ce a fost prins în flagrant vânzând ecstasy unui poliţist sub acoperire.

Este vorba despre Liviu Adrian Lăzuran, un bărbat în vârstă de doar 31 ani, care a fost trimis în judecată în octombrie 2017 de procurorii DIICOT Oradea în urma unei anchete realizate cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

Traficantul de droguri a fost reţinut pe 20 septembrie, în momentul în care a plasat 191 de pastile ecstasy unui poliţist sub acoperire. În timpul percheziţiilor dispuse de anchetatori, în locuinţa lui s-au găsit încă 50 de pastile din acelaşi tip de drog. 

Pe 21 septembrie 2017, Lăzuran a fost arestat preventiv, măsură care a fost schimbată abia în martie 2018, cu arestul la domiciliu, unde a rămas până la pronunţarea verdictului final în caz, pe 28 decembrie anul trecut.

În aceeaşi zi, imediat după emiterea mandatului de executare a pedepsei pe numele condamnatului, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Tinca l-au ridicat pe traficant şi l-au depus la Penitenciarul Oradea, după cum a anunțat, joi, printr-un comunicat, Poliția Bihor.