Un orădean în vârstă de doar 30 ani a fost ridicat, marţi, de poliţişti, pentru a fi încarcerat, după ce Curtea de Apel Oradea a pronunţat verdictul definitiv în dosarul în care era judecat pentru trafic de droguri.

Alexandru Negru a fost trimis în judecată pe 29 februarie anul trecut de procurorii DIICOT Oradea, care l-au prins pe 10 februarie în timp ce încerca să comercializeze 157 de comprimate, dar și câteva zeci de grame de pulbere de MDMA.

Acuzaţiile erau de trafic de droguri de risc şi de mare risc, dar şi deţinere de droguri pentru consum propriu, pedepsite cu închisoare de până la 20 de ani.

Pentru că şi-a recunoscut faptele, Negru a primit o pedeapsă spre minimum, Tribunalul Bihor dispunând condamnarea lui la 6 ani, 4 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare şi distrugerea întregii cantităţi de droguri ridicate.

Marţi, soluţia a fost confirmată şi de Curtea de Apel Oradea. Ca urmare, tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru a-şi ispăşi pedeapsa la care a fost condamnat.