Un bărbat în vârstă de 49 ani din Beiuş şi un altul în vârstă de 56 ani din satul Lazuri, comuna Roşia, au fost găsiţi morţi, miercuri dimineaţă, zdrobiţi sub un TAF, într-o zonă împădurită din localitatea Lazuri, denumită "Pârâul Negru".

Cele două victime au fost descoperite de un bărbat din Bratca, cel care a şi sunat imediat la numărul de urgenţă 112, pentru a cere ajutor. 

"Una dintre victime, bărbatul în vârstă de 56 ani, se afla lângă utilaj, cealaltă a fost găsită sub utilaj", a confirmat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar-şef Alina Fărcuţa.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie, criminalişti, dar şi echipaje medicale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru cele două victime.

"Din primele investigaţii, nu există suspiciuni că cele două persoane au fost victimele unei infracţiuni. Cauzele exacte ale decesului lor şi circumstanţele în care s-a produs tragedia vor fi stabilite în finalul cercetărilor", a mai spus Fărcuţa. 

Verificări au făcut, la faţa locului, şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, însă din datele strânse, deşi au suferit un accident în timp ce se aflau pe un utilaj forestier, cei doi bărbaţi nu efectuau activităţi pentru nicio societate comercială cu drept de exploatare în pădurile din zonă.

"Cele două persoane au fost găsite într-o porţiune situată între limita zonei administrate de un ocol silvic privat şi cea administrată de Romsilva. Familiile victimelor au pretins că cei doi au plecat marţi seară la cules de ciuperci. Rămâne să stabilească Poliţia ce s-a întâmplat", au declarat, pentru BIHOREANUL, surse din ITM Bihor.

UPDATE. Una dintre victime se afla sub cabina utilajului

Cele două victime au fost găsite decedate miercuri dimineaţa la ora 6.36, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Bihor într-un comunicat legat de caz. 

"Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat victimele ca fiind un bărbat de 56 de ani, localnic, găsit lângă utilajul forestier răsturnat, și un bărbat de 49 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor, care a fost descoperit sub cabina utilajului", scrie în informare. 

Cercetările în caz sunt efectuate de poliţiştii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!