Descoperire macabră, joi după amiază, în localitatea bihoreană Așileu. Trupul unei femei a fost găsit fără viață într-un canal colector.

Împrejurările decesului nu sunt clare, însă, potrivit surselor BIHOREANULUI, din câte se pare victima ar fi încercat să traverseze un podeț și s-a dezechilibrat, căzând în apă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, tragedia a fost semnalată la 112 în jurul orei 16.02, apelantul spunând că „în apele canalului colector de la hidrocentrala Aștileu, a fost găsită o femeie decedată”.

Victima, o pensionară din Josani

„Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind o femeie de 73 de ani, din localitatea bihoreană Josani”, a precizat Alina Fărcuța.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Potrivit acesteia, „în prezent, nu există suspiciuni că femeia ar fi fost victima vreunei infracțiuni”.

Polițiștii din Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment.