Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna bihoreană Dobreşti a murit, luni, după ce a căzut sub un tractor.

Potrivit unor surse locale, tânărul ieşise cu un consătean la tăiat de lemne şi s-a aşezat în cabina tractorului, în partea stângă, unde utilajul nu avea uşă, iar pe drum s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile utilajului, care i-au zdrobit capul.

Şoferul tractorului, un bărbat în vârstă de 51 ani, a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al SMURD Bihor însă, din nefericire, victima murise. "A suferit leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat, pentru BIHOREANUL, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Comunitatea locală este în şoc, pe pagina de socializare a tânărului fiind postate deja sute de mesaje de condoleanţe. 

UPDATE: S-a deschis o anchetă

Poliția Bihor a transmis ulterior un comunicat de presă în care se precizează că teribilul incident a fost semnalat luni, la prânz, prin numărul de urgenţă 112.

„La ora 12.56, Secția 2 de Poliție Rurală Beiuș a fost sesizată în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin SNAU 112 de la bărbat de 51 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, că, în timp ce conducea un tractor, într-o pădure din proximitatea localității de domiciliu, a accidentat o persoană", se arată în comunicatul care confirmă informaţiile BIHOREANULUI referitoare la modul în care s-a produs tragedia. 

Concret, în urma cercetărilor de la faţa locului, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs în pădurea satului bihorean Răcaș (comuna Dobrești). Tânărul călătorea în partea stângă a cabinei tractorului condus de consăteanul său de 51 ani când, la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile vehiculului.

„Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului", se spune în comunicatul poliţiştilor, precizându-se totodată că medicii Serviciului judeţean de Medicină Legală Bihor vor stabili cauza exactă a decesului în urma efectuării necropsiei.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Beiuş au început o anchetă în caz, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii tragicului eveniment, cercetările fiind desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!