Eveniment cumplit, în zorii zilei de duminică, în Bihor. Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit, după ce a fost lovit de un alt tânăr, de 23 de ani, pe care încercase să îl ajute.

Tragedia s-a produs în localitatea bihoreană Brădet, comuna Bunteşti, în jurul orei 5.20.

Din informațiile transmise BIHOREANULUI de către martori, confirmate de surse judiciare, victima și agresorul se cunoșteau.

Totul a pornit de la un accident pe care agresorul și soția sa l-a avut în zona Sudrigiu, ieșind cu mașina în decor.

Trecând pe lângă ei, victima, care se afla ca pasager într-o altă mașină, a vrut să-l ajute pe agresor, luându-i pe el și pe soția sa în autovehicul.

Pe drum, spun sursele ziarului, agresorul și soția sa ar fi început să se certe, victima a intervenit în discuții, iar la un moment dat cei doi bărbați s-au dat jos din mașină, încăierându-se.

Din altercație, victima a căzut și a dat cu capul de beton, pierzându-și cunoștința.

Echipajele medicale chemate nu au reușit să îl salveze pe bărbatul de 28 de ani, constatând decesul la fața locului.

Corpul tânărului a fost transportat la Medicina Legală, în vreme ce agresorul său a fost preluat de polițiști, la ora publicării acestei știri aflându-se în custodia lor.

Ancheta în caz este continuată, pentru lovituri cauzatoare de moarte, de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit prim-procurorei Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Bianca Vulcan, cazul a fost semnalat duminică dimineaţa la ora 5.25, la Inspectoratul de Poliţie Bihor.

"Din datele preliminare, a fost vorba despre un conflict spontan. Autorul, un tânăr în vârstă de 23 ani, a lovit cu pumnul victima în vârstă de 28 ani, care a căzut şi s-a lovit cu capul de carosabil, decedând ulterior", a explicat prim-procurora. 

Corpul neînsufleţit al tânărului mort a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru efectuarea necropsiei, care va clarifica şi cauza exactă a decesului.

Cert este că, spune sursa citată, în prezent cercetările sunt în plină desfăşurare. "Se fac cercetări pentru loviri cauzatoare de moarte, deocamdată doar in rem (adică faţă de faptă, n.r.), pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs fapta şi stabilirea încadrării corecte a acesteia", a mai declarat Bianca Vulcan.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!