Accident tragic, sâmbătă, pe drumul județean 191/A, în apropiere de satul Bogei, comuna Tăuteu.

Aflat la volanul unui autoturism, un tânăr de 17 ani din Bogei, a pierdut controlul maşinii într-o curbă spre stânga, pe un carosabil umed, și s-a lovit de postamentul căii ferate, iar apoi s-a răsturnat.

În urma impactului, un tânăr de 22 de ani, din Bogei, pasager în autoturism, a murit pe loc, în timp ce şoferul a scăpat doar cu leziuni uşoare.

Din cercetările efectuate de poliţişti, pe lângă că nu avea permis de conducere, şoferul maşinii fusese băut. „Conducătorul auto prezenta o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-o informare transmisă, luni, de Poliţia Bihor.

Un alt accident, de astă dată cu urmări uşoare, s-a produs o zi mai târziu pe DN 79, în apropiere de comuna Gepiu (foto: Facebook- Info trafic Bihor).

Un bărbat de 25 de ani, din Sânnicolau Român, în timp ce conducea un BMW înmatriculat în judeţul Cluj, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autovehiculul care circula în fața sa, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism, iar acesta, la rândul său, a intrat în coliziune cu o maşină care staționa regulamentar pentru a vira la stânga.

„În urma accidentului rutier, o tânără de 18 ani, din comuna Husasău de Tinca, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni ușoare”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bihor.