Tragedie pentru o familie din Oradea. Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul „Ady Endre”, a murit, după ce s-a aruncat de la o fereastră. Din primele informaţii, nu a fost vorba de un accident, intenţia elevului fiind să se sinucidă.

"Din nefericire, este adevărat, am fost şi eu informat vineri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9. Un elev de clasa a XII-a s-a aruncat de la fereastră, într-un gest suicidar. Din ce am înţeles de la doamna directoare, era un copil mai retras", a declarat inspectorul şcolar general Virgil Blage, vineri, pentru BIHOREANUL.

Inițial, sursele ziarului declaraseră că tragedia s-ar fi petrecut la școală, însă ulterior, inspectorul şcolar general adjunct Kery Hajnal, care s-a deplaat la liceu tocmai pentru a afla ce s-a întâmplat, a declarat că nenorocirea s-ar fi petrecut acasă. 

"Joi, elevul a fost la ore, iar azi şcoala a fost anunţată că aseară a avut loc această tragedie. S-a petrecut joi seară, acasă", a declarat Kery, pentru BIHOREANUL.

Directoarea liceului, Vad Marta, a confirmat la rându-i tragedia, dar a refuzat să ofere orice detaliu. „Vă rog să respectaţi doliul familiei”, a spus profesoara.

Potrivit unor surse din anchetă, tragedia s-a produs pe strada Oneştilor, joi, în jurul orei 20. Tânărul s-a aruncat pe geamul unui apartament situat la etajul 9 al unui bloc de locuinţe.

Sursele citate susţin că, din cercetările efectuate, nu sunt suspiciuni că băiatul în vârstă de 18 ani ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Ancheta în caz se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, unde s-a deschis un dosar penal în caz pentru moarte suspectă.