Tragedie în familia unui tânăr jandarm care, la doar 28 ani, şi-a luat viaţa marţi seară, măcinat de vina unui accident rutier pe care îl provocase băut fiind la volan.

Evenimentul rutier s-a produs marţi în jurul orei 20.40, pe strada Vlădeasa, unde tânărul, aflat la volanul unui autoturism, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un taximetru în care se aflau două persoane, şoferul de 62 ani şi o clientă.

"Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, abandonând autoturismul, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii orădeni au stabilit că este un bărbat de 28 de ani, din Oradea", a declarat, miercuri, agentul principal Ioana Lascău de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Bihor.

Jandarmul se dusese acasă, unde, două ore mai târziu, a fost găsit mort de prietena sa care a sunat imediat la 112. Tânărul se spânzurase după ce, în prealabil, a încercat să-şi taie venele, iar medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru el.

Între timp, cele două persoane rănite în urma evenimentului rutier au fost transportate la Unitatea de primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean.

"Ambele persoane au suferit leziuni uşoare. Clienta din taximetru a şi refuzat internarea", a explicat BIHOREANULUI, miercuri, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

UPDATE: Anchetă a Parchetului Militar

Colonelul Petru Lung, comandantul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, a declarat BIHOREANULUI că procurorii Parchetului Militar au început o anchetă privind sinuciderea tânărului.

"Pe noi ne-a şocat vestea. Era angajat al Inspectoratului din 2012, absolvent de şcoală militară", a precizat Lung. Comandantul a mai spus că jandarmul nu a avut abateri disciplinare în cei patru ani de activitate şi că era necăsătorit.

(Sursa foto: Facebook, grupul Infotrafic al Județului Bihor)