Accident tragic, marţi, la ora 14.50, pe drumul județean 108/K, în comuna bihoreană Remeți. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii într-o curbă spre dreapta, autoturismul a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de taluzul din beton al unui canal de fugă și a căzut de la aproximativ 3 metri, pe plafonul autoturismului, în pârâu.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de la Stația de Pompieri Aleșd - un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat -, respectiv un echipaj medical al Ambulanţei Bihor. În momentul în care au ajuns salvatorii, şoferul şi pasagerul său, un tânăr de 29 de ani, fuseseră scoşi din maşina răsturnată.

Pentru tânărul de 31 ani, medicii nu au reuşit să facă nimic. Deşi au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze, nu au reuşit, fiind nevoiţi să-i declare decesul.

Pasagerul, în schimb, a scăpat cu viaţă, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea cu multiple fracturi.

"Pacientul este internat pe Secţia de Chirurgie Toracică. A suferit traumatism cranio-cerebral minor, fractură de claviculă, contuzie toracică şi multiple fracturi costale", a declarat, miercuri, BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc. 

(Sursa foto:www.alesdonline.ro)