Un bărbat în vârstă de 44 ani a murit, joi, după ce a alunecat în zona craterului de la Betfia. 

Tragedia a fost anunţată joi, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, de un turist ajuns în zonă, spun sursele BIHOREANULUI.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje ale SMURD Bihor, care au găsit victima în stop cardio-respirator. 

„Victima suferise un traumatism cranian sever şi nu a mai putut fi salvată. Cel mai probabil, a căzut de la o înălţime de 10-15 metri”, a declarat pentru BIHOREANUL şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Din nefericire, bărbatul a suferit leziuni grave, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, apelul la 112 a fost înregistrat joi, la ora 10.51. „În apelul primit s-a sesizat că o persoană ar fi căzut de la înălțime, într-o zonă deluroasă, în proximitatea craterului din localitatea Betfia, județul Bihor”, spune Fărcuţa.

Cercetările la faţa locului au fost realizate de polițiștii din Băile Felix, care au găsit victima la baza craterului, la o diferență de nivel de aproximativ 20 - 30 de metri.

„Victima a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, a fost declarat decesul bărbatului la fața locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, arătând că nu există suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Băile Felix sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!