Un pacient oncologic s-a sinucis, aruncându-se pe geamul salonului de la etajul 4 al Spitalului Gavril Curteanu din Oradea. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă în caz pentru moarte suspectă.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, tragedia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 5. Victima, un bărbat în vârstă de 58 ani, care avea o fază terminală a cumplitei boli, se afla singur în salon şi s-a aruncat pe geam. Acesta a murit în urma căzăturii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa, a declarat vineri că, în urma verificărilor declanşate de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracţiuni. 

"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei Oradea continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul", a explicat comisarul-şef Fărcuţa. 

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei, a mai spus purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!