Un turist a murit, duminică după-amiază, după ce a alunecat şi a căzut de pe un versant, lângă peştera din Vadu Crişului.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost anunţat prin 112 duminică, la ora 15. "Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor a fost sesizat că persoană ar fi căzut de la înălțime, de pe un versant, în proximitatea unei peșteri din localitatea Vadu Crișului, județul Bihor", a explicat pentru BIHOREANUL ofiţerul de presă al instituţiei, agent şef Alin Laza.

Bărbatul pornise pe un traseu montan de drumeţie împreună cu familia şi a alunecat de pe o stâncă, prăbuşindu-se de la o înălţime de aproximativ 10 metri, în apropiere de peştera Vadu Crişului. 

"Victima, un bărbat de 72 de ani, din comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, a fost găsită la baza versantului. Din nefericire, a fost constatat decesul acestuia, la faţa locului", a mai spus Alin Laza, precizând că nu există suspiciuni că turistul ar fi fost victima vreunei infracţiuni. 

"Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei", a mai declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor.

Cercetările sunt continuate la Secţia 1 de Poliție Rurală Borod sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!