O orădeancă de 22 ani a murit, joi, în urma unui accident rutier produs miercuri seara, pe şoseaua de centură a municipiului, în apropierea Cimitirului municipal. Tragedia s-a produs, miercuri, în jurul orei 22.20, la intersecţia străzilor Ogorului şi Umbrei.

"Un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, în sensul giratoriu a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje ale Poliţiei, SMURD dar şi ale Serviciului de Ambulanţă Bihor, care au intervenit pentru salvarea victimelor.

Pasageră în autoturism, Cristina Bojan a fost proiectată din maşină şi a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea în stare extrem de gravă.

Din nefericire, în cursul dimineţii de joi, aceasta a decedat. "A suferit multiple traumatisme, leziuni şi fracturi, între care şi fractură de craniu, fractură de coloană, era în comă de gradul 3 în momentul în care a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor", a declarat BIHOREANULUI dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor. Şoferul a rămas internat în spital, cu un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie toraco-abdominală, leziuni care nu îi pun viaţa în pericol.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier. "Din primele verificări, s-a stabilit că șoferul din Târgovişte nu a adaptat viteza la intrarea în sensul giratoriu", a mai declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

(sursa foto: Facebook InfoTrafic Bihor)