O femeie în vârstă de 47 ani din localitatea Drăgăneşti a murit, joi, după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN76, în Pocola.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul rutier a fost anunţat joi după-amiaza la ora 15.38, prin numărul de urgenţă 112. 

„Din primele investigații efectuate de polițiștii Biroului Rutier Beiuș, s-a constatat că o femeie de 47 de ani, din comuna Drăgănești, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș - Oradea, la ieșirea din localitatea Pocola, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi răsturnat pe plafon, în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, se arată în informare. 

La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD, însă medicii nu au reuşit să o salveze pe şoferiţă. „În urma evenimentului rutier, conducătoarea autoturismului a suferit multiple leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acesteia, la fața locului”, scrie în comunicat.

(sursa foto: cititor eBihoreanul)

Traficul rutier pe respectivul sector de drum a fost îngreunat pentru o scurtă perioadă de timp, însă a revenit la normal.

Poliţiştii rutieri din Beiuş se află în zonă şi efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!