Un bărbat din Bihor a murit luni seară, după ce bicicleta cu care circula a fost acroşată din spate de o maşină pe drumul judeţean 795, în localitatea Dumbrava. Şoferul autoturismului este cercetat pentru ucidere din culpă.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, tragedia a fost anunţată luni seară, la ora 21.45, prin numărul de urgenţă 112.

Accidentul rutier a fost provocat de un bărbat în vârstă de 41 ani din comuna Holod care conducea maşina pe drumul județean 795, în localitatea Dumbrava, pe direcția Holod - Râpa. În împrejurări care nu au fost lămurite, încă, acesta a acroșat din spate o bicicletă cu care se deplasa, în aceeași direcție, un localnic în vârstă de 66 de ani, din Dumbrava.

"În urma accidentului rutier, bărbatul de 66 de ani, care circula pe bicicletă, a suferit multiple leziuni, în urma cărora, din nefericire, a decedat, la fața locului", scrie în informarea Poliţiei Bihor.

Şoferul maşinii a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, mai spun poliţiştii.

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal, pentru ucidere din culpă.

Cercetările în caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Beiuş, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!