Moş Crăciun circulă cu OTL-ul. Împodobit de sărbători, tramvaiul Moşului va circula vineri şi sâmbătă între orele 12 şi 14, respectiv, 10 şi 12, pe linia 1 şi 3. Garnitura va porni pe traseu din cap de linie Nufărul iar moşul cel bun va împărţi daruri copiilor,.

Acesta este cel de-al doilea an în care OTL în parteneriat cu Trei G Retail Beiuş organizează acţiunea "OTL, Moş Crăciun şi tu - bucuria copiilor".

În ce priveşte programul OTL de sărbători, mijloacele de transport în comun vor circula în perioada 24 - 26 decembrie conform graficelor din zilele nelucrătoare.

În zilele de 24 şi 26 decembrie, chioşcurile de vânzare a biletelor şi abonamentelor vor funcţiona între orele 9 - 16, iar în 25 decembrie vor rămâne închise. Punctele din centrele comerciale Real I şi Carrefour vor fi închise atât în 25, cât şi în 26 decembrie.

Pentru călătorii care folosesc cursele Oradea - Biharkeresztes OTL face cunoscut faptul că în data de 24 decembrie nu se va efectua ultima cursă cu pornire de la ora 20:45 din Oradea, respectiv 21:00 din Biharkeresztes, iar în ziua de Crăciun nu se vor efectua curse.