Cântărețul de trap Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriş, a fost audiat vineri seară de procurorii DIICOT Dâmbovița, într-un dosar de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare citate de site-uri centrale ca Agerpres.ro și Digi24.ro. Spre deosebire de alți suspecți din acest dosar, cântărețul ar fi vizat de acuzația de deținere pentru consum, nu de trafic.

Gheboasă ar fi fost prins cu marijuana asupra sa, pentru consum propriu, pe Bulevardul Timișoarei, din Capitală, relatează Digi24.ro.  

Totuși, trapperul ar face parte dintr-o grupare de dealeri care vindeau droguri minorilor, fiind supravegheat într-un dosar privind o rețea care vindea canabis elevilor, în jurul școlilor.

În această fază, el este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de “deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu” și riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

În acest dosar deschis de DIICOT au fost reținuți 4 inculpați, bănuiți de trafic de droguri de risc, în formă continuată. „Din cercetările efectuate a rezultat că, perioada iulie 2020  – februarie 2024, la diverse intervale de timp, inculpații au comercializat și  oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantități de canabis, unor consumatori de pe raza municipiului București și a județului Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al procurorilor. 

Inculpații și-au creat o rețea stabilă de clienți, comercializând drogul de risc cu prețul de 50 lei pentru o doză, interacțiunea între vânzător și cumpărător realizându-se stradal. Într-o serie de percheziții domiciliare, anchetatorii au ridicat diverse cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Cântărețul de trap Gheboasă a ajuns în atenția publicului larg în 2023, după ce a cântat piese cu versuri vulgare și jignitoare pe una dintre scenele celui mai mare festival din România. Atunci, el a fost amendat de Jandarmeria Cluj. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!