Trecerea peste calea ferată din strada Coriolan Hora se închide începând de luni circulaţiei auto, pe ambele sensuri de mers, pentru trei săptămâni.

Comisia tehnică pe probleme de circulaţie din cadrul Primăriei a aprobat la începutul săptămânii, la cererea Secţiei L5 din cadrul Regionalei CFR Cluj, sistarea traficului auto pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de reabilitare a trecerii de nivel de la kilometrul CFR 114 + 489 de pe linia 328 Arad – Oradea.

"Strada Coriolan Hora se află în lucrări de reabilitare care vor trebui finalizate în această toamnă. Cu această ocazie CFR face lucrări de reabilitare a căii ferate şi de racordării trecerii de nivel la strada Coriolan Hora şi la şoseaua de centură", a declarat viceprimarul Florin Birta.

Pe durata lucrărilor traficul auto va fi deviat pe şoseaua de centură cu trecere peste calea ferată în dreptul sensul giratoriu din strada Alexandru Cazaban şi acces pe străzile Corneliu Baba şi Coriolan Hora, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanţii municipalităţii.

Lucrările de reabilitare a străzii Coriolan Hora au fost atribuite firmelor Drumuri Orăşeneşti şi Edildrul Construct pentru suma de 3,8 milioane lei.