Sportivii clubului orădean King Do-Lions au reuşit să urce de trei ori pe podium la întreceile turneului internaţional de clasa A - Cupa Open de Taekwon-do ITF a Bosniei, competiţie desfăşurată în perioada 20-21 mai în oraşul Zvornik.

Organizate de Federaţia de Taekwon-do ITF din Bosnia Hertegovina, întrecerile au reunit la start 320 de sportivi, proveniţi de la 28 cluburi din 12 ţări (Austria, Bulgaria, Cehia, Croaţia, Grecia, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovenia, Ungaria şi Bosnia-Hertegovina).

Ţara noastră a fost reprezentată de Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea (preşedinte Andreea Ganea, antrenor principal Tulkos Romeo).

Clubul orădean King Do-Lions însă, cu cei doi sportivi cu care a participat la competiţie, a reuşit să cucerească un loc I la tull (exerciţii de formă) gup 2-1, prin Răzvan Cotuţ la copii şi două locuri II prin Nicolae Pascu la tull juniori 4-3 gup, respectiv la luptă -75kg.

 "Cel de-al doilea turneu de clasa A la care am participat, după cel din Serbia din luna februarie, l-am încheiat cu succes. Deşi am participat cu doar doi sportivi, am reuşit să obţinem trei medalii, una de aur şi două de argint. Competitia a fost de două zile şi a fost foarte bine organizată. Am avut foarte multe discuţii cu reprezentanţii celorlalte federaţii, astfel, la cel de-al treilea turneu de clasa A, pe care-l vom organiza noi, în 10 iunie la Oradea, ne aşteptăm la prezenţa cluburilor din 10 ţări, iar prezenţa celor mai mari oficiali de nivel mondial fac ca această competiţie de la Oradea să fie una istorică, astfel, am asigurat conducerea federatiei mondiale (International Taekwon-do Federation) de o organizare reuşită", a declarat Romeo Tulkos.

În altă ordine de idei, a doua zi după concurs, orădeanul Romeo Tulkos, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Sporturi Marţiale Coreene, a avut o întrevedere cu secretarul general al Federaţiei Internaţionale de Taekwon-do ITF, care i-a confirmat prezenţa sa, a preşedintelui federaţiei mondiale, Mst Ri Yong Son, a trezorierului, dar şi a directorului de competiţii la nivel mondial, Gm Kim Ung Chol (9 DAN) la competiţia din data de 10 iunie, pe care Tulkos şi clubul King Do-Lions o va organiza la Arena Antonio Alexe din Oradea.