Clubul ACS Olimpikus Oradea a participat cu patru copii la prima competiție în afara României din acest an. Este vorba despre Turneul Internațional „Cupa orașului Pirot” din Serbia, care a reunit pe 18 februarie, un număr de 38 de cluburi sportive provenite din: Grecia, Muntenegru, Macedonia, Republica Moldova, Bulgaria, România şi Serbia.

Evoluţia şi rezultatele micilor sportivi de la clubul orădean au fost apreciabile. Astfel, la categoria 40 kg de la U13, Alesia Toma a ocupat primul loc, adjudecându-şi medalia de aur. Tot locul I şi medalie de aur a cucerit şi Thiruvadi Alesszia la categoria 36 kg de la U13.

Pe locul al II-lea şi în posesia medaliei de argint a intrat Sofia Taghatine, care a concurat la categoria 32 kg de la U13.

În fine, Loredana Rusu s-a situat pe locul al VII-lea în cadrul categoriei 52 kg de la U15.

Ca urmare a rezultatelor și punctajului obținut la individual, A.C.S. Olimpikus Oradea s-a clasat pe locul I la categoria U13 echipe feminin.

„Felicitări tuturor copiilor judoka participanți, mulțumim părinților, colaboratorilor și tuturor susținătorilor noștri!”, a transmis după concurs antrenorul şi preşedintele clubului orădean Romeo Boantă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!