În perioada 28-29 septembrie, pe cartodromul AMKART din București, s-a desfășurat cea de-a 6-a etapă de karting CNKS, unde, între cei 170 de piloți din toată țara și județul Bihor a avut 3 reprezentanți.

La categoria mare KFJ cu motoare de 125 cm s-a remarcat experimentatul și ambițiosul pilot orădean Antonio Cohuț, care, de la începutul calificărilor a dominat, având cei mai buni timpi și ocupând pole-position-ul.

În cadrul cursei, plecând din grila de pe locul 1, Antonio a reușit să câștige concursul, după ce a luat un avans considerabil față de locul II, „lăsând pe toată lumea fără replică”, după cum au transmis cei din echipa orădeanului.

La categoria mini junior cu motoare de 60 cm, din Bihor a participat Ivan Indrieș, care a câștigat și calificările și cursa, după o luptă grea, dată de la început până la sfârșit, în care talentul și-a spus în final cuvântul.

La cea mai mică grupă, promo bb cu motoare de 50 cm s-a evidenţiat cel mai mic dintre piloți, în vârstă de doar 5 ani, Raul Secară. Acesta a ocupat locul al doilea, după o luptă foarte frumoasă.

„Aducem mulțumiri mecanicului nostru pentru setările făcute karturilor. Mai vrem să mulțumim pentru susținere celor de la Thermal Technology Powered by Carbon Fiber Heating SRL”, se arată într-un comunicat al echipei orădene.