Poloiştii de la CSM Oradea vor disputa în acest sfârşit de săptămână două jocuri la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, în cadrul Superligii Naţionale, în timp ce CSU Oradea are programat, la rându-i, un meci. 

Mai întâi, vicecampionii României se vor duela sâmbătă cu Dinamo, după care duminică vor juca în compania celor de la Politehnica Cluj.

Meciul cu Dinamo al elevilor antrenorilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor, care va conta pentru etapa a 5-a, va avea loc sâmbătă cu începere de la ora 17.

Partida de duminică dintre CSM Oradea și Politehnica Cluj este o restanţă din etapa a 4-a şi ar fi trebuit să se desfăşoare la Cluj, pe terenul celor de la CSM Politehnica. Fiindcă echipa clujeană se află în acest weekend în Oradea, unde se duelează cu cealaltă echipă bihoreană, CSU Oradea, clujenii au ţinut să susţină în Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” partida cu CSM-ul orădean. Astfel, la jocul de duminică, programat cu începre de la ora 11, cei de la Cluj sunt organizatori.

Şi jocul dintre CSU Oradea şi Politehnica Cluj va avea loc tot la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, însă sâmbătă seara, cu începere de la ora 20.

La toate aceste dispute, intrarea spectatorilor este liberă.

În cadrul etapei a 5-a din Superliga Naţională de polo, la Bucureşti se va disputa jocul dintre CSA Steaua şi CS Rapid Bucureşti, sâmbătă, cu începere de la ora 11.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!