Pugiliştii de la Clubul Sportiv Basti Box Salonta au participat din nou, în Ungaria, la o competiţie care s-a desfăşurat pe data de 26 iunie în localitatea Kiskunfelegyhaza şi care a fost dotată cu Cupa Kiskunfelegyhaza.

Pregătiţi de antrenorii Teodor Silaghi şi Sebastian Silaghi, pugiliştii salontani au reuşit să obţină trei locuri I.  

Performerii s-au numit Vas Norbert, în cadrul categoriei 49 kg, Adelin Bulboacă, la 60 kg, şi Raul Micovshi, în limitele categoriei 52 kg.

Pe de altă parte, conducătorii şi antrenorii clubului salontan Basti Box vor participa joi seară la sărbătoarea a 90 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Box şi semnarea parteneriatului dintre FRB şi Alexandrion Group, la Bucureşti.

De precizat că Federaţia Română de Box a fost fondatoare a AIBA şi este una dintre federaţiile care se află pe locul VI în topul medaliilor obţinute la Jocurile Olimpice.

"Vom depana amintiri, vom elogia fostele mari glorii ale boxului, totul alături de susţinătorii evenimentului, Alexandrion Group, de care ne leagă valori comune ca pasiune, mândrie, excelenţă", după cum a declarant Sebastian Silaghi, preşedintele clubului Basti Box.