Doi bărbaţi din localitatea bihoreană Roit au fost reţinuţi, miercuri, de poliţiştii din Cefa, şi sunt anchetaţi pentru furt calificat, bănuiţi fiind că, în luna mai, au intrat într-un imobil din sat şi au furat scule electrice, unelte, aparatură electrică și alte bunuri.

Potrivit unei informări transmise pe marginea cazului joi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, furtul a fost comis în seara de 19 mai, în jurul orei 22.40 când "cei doi ar fi pătruns, prin escaladare și efracție, într-un imobil din localitatea Roit și ar fi sustras diverse scule electrice, unelte, aparatură electrică și alte bunuri, cauzând un prejudiciu total estimat la 6.000 de lei". 

Hoţii au fost identificaţi în urma unei anchete desfăşurate de poliţiştii Secției 9 de Poliție Rurală Cefa. Este vorba despre doi bărbaţi de 33 și 25 ani care, miercuri, au şi fost reţinuţi pentru 24 ore, sub acuza de furt calificat. 

Bunurile furate nu au fost, încă, recuperate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!