La întrecerile puternicului turneu internaţional de judo pentru copii care s-a desfăşurat în perioada 9-10 martie, în localitatea Morahalom din Ungaria, sportivii clubului Viitorul Borş au obţinut rezultate bune, reuşind să se întoarcă cu trei medalii de aur.

Turneul din Ungaria a fost rezervat categoriilor de vârstă U12, U13 şi U15, iar la start s-au prezentat peste 500 de tineri judoka de la 75 de cluburi din Ungaria, Serbia, Bosnia Herțegovina și România.

Clubul Viitorul Borș a participat cu şapte sportivi, dintre care trei s-au clasat pe primul loc.

Este vorba despre Maximilian Doca, care a câştigat la categoria 26 kg, U13, Nagy Naomi, la 28 kg, U13, şi Nagy Luca, în cadrul categoriei 45 kg, U13.

De la același club din Borş, Nagy Patric a ocupat locul 7, iar Alexandra Doca, Olah Adam şi Rareş Bungău, locul 8.

Pentru evoluţia sportivilor de la categoria de vârstă U13, echipa Clubului Viitorul Borş a obţinut locul al II-lea.

„A fost prima noastră competiție în afara ţării, o competiţe grea, cu emoţii multe, dar sunt mândru de sportivii noștri. Felicitări tuturor! Mulțumim părinților și susținătorilor!”, au transmis, într-un comunicat, antrenorii clubului Viitorul Borş, Stelian Nagy şi Cristian Nagy.

Pentru sportivii clubului bihorean va urma etapa finală a Campionatului Național de judo, pentru categoria de vârstă U16 și U14, care se va desfăşura la Bacău şi unde vor avea 5 reprezentanţi.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!