Judoka orădeni de la LPS-CSS Bihorul şi-au adjudecat trei medalii de aur la întrecerile Memorialului Mihai Botez. Este vorba despre un puternic turneu internaţional care s-a desfăşurat sâmbătă şi duminică la Arad, în sala de sport a Universităţii Aurel Vlaicu.

Ediţia 2022 a competiţiei a avut loc sub egida Zilelor judo-ului arădean şi a reunit aproape 360 de sportivi de la 39 de cluburi din patru ţări, România, Ungaria, Moldova şi Ucraina.

La categoria de vârstă cadeţi (U18) au participat şi trei judoka orădeni legitimaţi la LPS-CSS Bihorul, sportivi pregătiţi de profesorul Emil Morar. Aceştia şi-au dominat autoritar toţi adversarii, reuşind spectaculoase victorii la ippon în toate întâlnirile. Astfel, s-au clasat pe primul loc şi şi-au adjudecat medaliile de aur ale categoriilor lor de greutate.

La categoria 60 kg, Sebastian Fudulu a ocupat primul loc după ce a obţinut trei victorii, toate prin ippon. De asemenea, la categoria 81 kg, Maxim Ţugulea a ocupat prima poziţie şi a intrat în posesia medaliei de aur, după trei victorii, toate reuşite prin ippon.

În fine, la categoria 90 kg, Raul Ticu a ocupat şi el locul I, după ce a reuşit două victorii la ippon.

„Sunt rezultate deosebite pe care le-au obţinut sportivii noştri. Pe această cale îi felicităm şi le transmitem mult succes în viitorul an competiţional", a precizat antrenorul Emil Morar, într-un comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!