Pugiliștii de la CS Basti Box Salonta s-au întors de la trei competiții internaționale, care s-au desfășurat în Serbia, Ungaria și Polonia, în ultima săptămână.

Bihorenii au înregistrat rezultate frumoase, astfel că, în cadrul turneului internațional ”13th Nations Cup”, care a avut loc în Serbia, la Sombor, în perioada 15-21 ianuarie, sportivele Roxana Hamza și Daiana Andor au cucerit medaliile de bronz.

Roxana Hamza a concurat în cadrul categoriei 52 kg elită, unde a ocupat locul 3, iar Daiana Andor la 57 kg tineret, unde, de asemenea, s-a situat pe treapta a III-a a podiumului de premiere.

Tot o medalie de bronz a cucerit și Mark Csiszer, la categoria + 92 kg, în cadrul turneului internațional Bocskai Cupa, turneu ajuns la ediția a 68-a și care a avut loc în Ungaria, la Debrecen, tot în perioada 15-21 ianuarie. Tot aici a mai participat de la Basti Box Marian Onuță, la categoria 67 kg, dar nu a obținut nicio medalie.

De asemenea, în perioada 19-21 ianuarie, cinci pugiliști ai clubului bihorean au participat la turneul internațional Cupa Carpaților desfășurat în Polonia, la Boguchwala, fără a obține însă vreo medalie.

Este vorba despre Daniela Gabor, la categoria 52 kg tineret, Mădălin Agache la +92 kg tineret, Laszlo Robert la 80 kg tineret, Paul Marta la 71 kg tineret și Darius Stegari la 63 kg juniori.

Echipa a fost condusă de către instructorul sportiv Florin Delamarian.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!