Orădeanul Cristian Mehes a mai cucerit trei medalii la întrecerile atletice de la Bucureşti. De această dată sportivul legitimat la clubul Crişul a participat la Campionatul Naţional de aruncări lungi pentru seniori şi U23, competiţie care a avut loc în perioada 23-25 februarie şi unde a reuşit să se situeze de trei ori pe podium.

Cristian Mehes a concurat mai întâi la proba de aruncarea discului la categoria U23, unde a reuşit o încercare de 40,97 metri, fapt care l-a plasat pe locul III şi i-a adus medalia de bronz.

Apoi, orădeanul a luat startul şi în cadrul probei de aruncarea ciocanului, unde a reuşit rezultatul de 64,29 metri, rezultat cu care s-a situat pe locul al II-lea şi a intrat în posesia medaliei de argint la categoria U23. Cu acest rezultat, Cristian a obţinut medalia de argint şi la categoria seniorilor. 

"Am sperat la egalarea performanţelor din sezonul 2023, însă, chiar dacă obiectivele nu au fost atinse, putem considera că suntem în continuare competitivi şi ne aşteptăm la progres pe viitor", a declarat Albert Mehes, tatăl sportivului şi antrenorul secţiei de atletism de la C.S. Crişul Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!