Sportivele de la clubul Crişul Oradea au înregistrat rezultate frumoase, reuşind să obţină trei medalii şi un loc 5, la întrecerile turneului internaţional de judo dotat cu Cupa Mureşul Cis Gaz, competiţie care s-a desfăşurat la Târgu Mureş şi care a reunit la start 850 de sportivi de la 77 de cluburi din Japonia, Ungaria, Serbia, Moldova, Ucraina, Bulgaria şi România.

Întrecerile s-au desfăşurat la categoriile de vârstă de U15, U13, U11 şi U9, iar elevele antrenoarei Olimpia Ianc au reuşit să îşi adjudece o medalie de argint şi două de bronz.

Principala performeră dintre sportivele clubului Crişul s-a dovedit a fi Roxana Cozma, în limitele categoriei 48, ca U15 (junioare III), unde s-a clasat a II-a.

Pe locul III şi, implicit, în posesia medaliilor de bronz au intrat Gyoker Iasmina, la 57 kg -  U13 (junioare IV) şi Patricia Pintea, la categoria 48 kg de la U11.

Chiar dacă s-a situat în afara podiumului, o comportare bună a avut şi Oana Tamaş, situată pe locul 5, în cadrul categoriei 29 kg de la U11.