Sportivii de la Basti Box Salonta s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Naţional de Box pentru tineret care a avut loc la Bacău. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Szucs Istvan, situat pe locul I la categoria 75 kg. Medalii de bronz au obţinut Emeric Francisc Chirică și Sebastian Sziladi la categoria 63,5 kg.

Pugiliştii clubului bihorean Basti Box Salonta şi-au adjudecat trei medalii la întrecerile Campionatului Național de Box pentru tineret, competiţie care s-a desfăşurat în ultimele zile ale lunii noiembrie şi primele zile din decembrie la Bacău.

La eveniment, antrenorul Sebastian Silaghi s-a deplasat cu şase sportivi de la Basti Box, care au obţinut rezultate bune. Astfel, a fost adjudecat un loc I, implicit şi titlul naţional, două locuri III, ceea ce înseamnă şi două medalii de bronz, precum şi trei locuri V.

Principalul performer a fost Szucs Istvan, care a evoluat la categoria 75 kg, acolo unde s-a impus în toate meciurile susţinute, a urcat pe prima treaptă a podiumului, şi-a adjudecat medalia de aur şi titlul de campion naţional.

Locul III şi, implicit, medaliile de bronz şi le-au adjudecat Emeric Francisc Chirică și Sebastian Sziladi la categoria 63,5 kg.

Pe locul V s-a situat Marius Dumitru la categoria 57 kg şi Pavel Dragman şi Marian Onuţă, în cadrul categoriei 67 kg.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!