Sportivii de la Judo Club Liberty Oradea şi-au adjudecat trei medalii, două de argint și una de bronz, la întrecerile Campionatului Național Ne-Waza U14 şi U16, respectiv la Campionatul Naţional de Judo Adaptat-Special Needs, întreceri care s-au desfăşurat în perioada 6-7 octombrie la Cluj Napoca.

Antrenoarele Loredana Lascău, Alina Borza şi Bianca Gavrea au deplasat la acestă competiție un număr de nouă sportivi dintre care trei s-au situat pe podium şi, implicit, şi-au adjudecat medalii.

Cel mai bun rezultat la Naționalele Ne-Waza l-a reuşit Tudor Lascău, clasat al doilea la categoria -55 kg U14.

Tot la U14 masculin au mai concurat George Asproiu şi Kosa Adam, la categoria 46 kg, fără să obţină însă rezultate spectaculoase. La 66 kg, pe locul 7 s-a situat Ianis Kacsandi.

La categoria de vârstă U14 feminin, Claudia Seica s-a situat pe locul III. La această categorie a mai participat Sara Costas, care nu s-a clasat însă între primele şapte. La U16 masculin, JC Liberty a avut doi participanţi, la categoria 55 kg, pe David Bălan şi Andrei Sfârlea.

În fine, cea de-a treia medalie la aceste întreceri a fost adjudecată de Csiza Andor, medalie de argint, după locul II ocupat la categoria Special Needs.

„Felicitări tuturor copiilor! Mulţumim părinţilor pentru că ne sunt parteneri în această călătorie în lumea sportului de performanţă!”, a transmis într-un comunicat, conducerea JC Liberty Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!