Trei orădeni s-au intoxicat cu fum într-un incendiu declanşat sâmbătă într-un apartament dintr-un bloc de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea, în apropierea șoselei de centură.

Victimele, un cuplu în vârstă şi proprietarul unui apartament din vecinătate, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Cele trei persoane au fost aduse la spital intoxicate cu fum, dar fără să prezinte arsuri. În momentul de faţă primesc îngrijiri", a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Hadrian Borcea, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean şi al SMURD Bihor.

Focul, izbucnit în bucătăria unui cuplu în vârstă dintr-un apartament situat la etajul I, a fost sesizat în jurul orei 13.40.

"Se pare că incendiul a început de la o butelie. Soţia a fugit afară din apartament, iar soţul s-a refugiat în baie, de unde a fost scos de pompieri. Printre cei intoxicaţi cu fum s-a numărat şi proprietarul unui apartament învecinat", a declarat o sursă pentru BIHOREANUL.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipajele Detaşamentului II de pompieri Oradea, de pe strada Aluminei, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autoscară, o autospecială SMURD, dar și un echipaj de terapie intensivă al UPU-SMURD Oradea.

"Incendiul a fost stins în jurul orei 14", a afirmat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana al județului Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!